Синът ми Борил е трети клас и няма телефон. Докато стане

...
Синът ми Борил е трети клас и няма телефон. Докато стане
Коментари Харесай

Диляна Попова остави сина си без телефон, не виждам смисъл да има в момента

" Синът ми Борил е трети клас и няма телефон. Докато стане на 10 години, с татко му сме решили, че ще избутаме. Вкъщи има таблет, работи с технологиите, само че не е 24 часа с телефон. Не виждам смисъл и потребност да има мобилен сега ", това показа в предаването " На фокус " моделката Диляна Попова.

" Говорим си по тематики, които вълнуват огромните, за неща, които са му разказвали и е виждал. Искам да има информацията отчасти, само че да не " плува " в нея. Личният образец е доста значим за едно дете и възпитава повече от учебно заведение. Опитвам се да му внуша да мисли като част от екип и общество. Имам чувството, че всеки си прави нещата за неговото си парче и не мисли за целостта. Уча го и да бъде правилен другар ", показа Диляна.

По отношение на обработката на фотосите, които младежите разгласяват в обществените мрежи, тя разяснява:

" Депресия, угнетяване, ниско самочувствие и комплициране на подрастващите, това са резултатите от филтрите. Те не получават действителна визия за типа на своите обичани звезди. Честността е значима във всяко отношение. Рекламирам единствено артикули, които употребявам и одобрявам ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР